ЕКОЗАХІДРЕСУРС, ПП

ЕКОЗАХІДРЕСУРС, ПП

(ПП ЕКОЗАХІДРЕСУРС)

Адреса: м. Львів, вул. Промислова, 50/52
Телефон: +38(096) 4396171

Переваги заморожених ягід, фруктів та овочів від підприємства


Овочі та ягоди від підприємства "Екозахідресурс" заморожені за технологією шокової (швидкої) заморозки. Цей спосіб збереження продуктів є єдиним, що не викликає змін хімічного складу і структури їжі. При шоковому заморожуванні вся волога, що міститься у продукті, перетворюється в кристали, які є однорідними за структурою і не порушують цілісність рослинних волокон і як результат – не дають корисним властивостям продукту випаровуватися. Що стосується фруктів та овочів, то тут переваги видно неозброєним оком. Для того, щоб фрукти і овочі успішно продати на ринку, їх зривають злегка недозрілими для продовження терміну реалізації. Тоді як продукти, призначені для заморожування, зривають зрілими.


Швидкозаморожені продукти практично повністю вільні від неїстівних включень. По суті, продукти після шокової заморозки "безвідходні" (крім пакування), вони майже не відрізняються від свіжих, зберігають всі вихідні, натуральні властивості. До того ж, вони дієтичні, кондиційні, розфасовані і дозовані. Потрібно відзначити, що така їжа вимагає мінімального часу і трудовитрат для її приготування.

Таким чином, за рахунок використання технології шокової заморозки забезпечується збереження багатьох якостей свіжих продуктів і робиться це набагато краще інших методів заготівлі та зберігання.

Ми пропонуємо Вам якісну продукцію, яка виготовлена за технологією шокової заморозки та зберігається у складі низькотемпературного режиму. Наші працівники з радістю проконсультують Вас щодо кожного товару та допоможуть зробити правильний вибір.

Чекаємо на Ваші замовлення!